Evenementgegevens


De organisatie van de Vlaamse Familiedag is blij te melden dat Breeze opnieuw het jongerenprogramma wilt verzorgen. Hieronder wat info maar klik gerust door naar hun eigen site voor meer uitleg.

Let op! De Breeze Awards starten 15 min vroeger dan de Familiedag.

Ochtend: Zalen open om 9u30 en start om 9u45
Namiddag: Zalen open om 13u30 en start om 13u45 

LIVE LIFE, dat is het thema van de Breeze Awards. Tijdens de awarduitreiking willen wij mensen in de bloemetjes zetten die een VOORBEELD zijn geweest in het navolgen van Jezus Christus, het LEVEN.

Enerzijds om hen te BEMOEDIGEN deze weg te blijven gaan, anderzijds om de hedendaagse helden & voorbeelden bekend te maken onder de jongeren en hen een INSPIRATIE te laten zijn.

En er komt een speciale spreker naar de Breeze Awards: Mike Pilavachi (oprichter Soulsurvivor)

Onze visie

De Breeze Awards is een feest, een feest waarin we de boodschap van het evangelie opnieuw willen vieren. Samen stilstaan bij het lege graf. Jezus is opgestaan en dat geeft hoop en die hoop maakt van softies helden; maakt van gebrokenen overwinnaars.

De Breeze Awards viert de boodschap die deze mensen heeft gevormd tot helden en overwinnaars. We zetten mensen in de bloemetjes omdat ze die boodschap niet links hebben laten liggen, maar er iets moois mee hebben gedaan. En het is dat waar de Breeze Awards over gaat : die boodschap opnieuw in het centrum van onze levens plaatsen.

De Breeze Awards is een feest, voor en door christenjongeren. Een feest waar jongeren op een hedendaagse, kwaliteitsvolle manier andere jongeren willen inspireren om het beste van zichzelf te geven, voor een God die het Beste van zichzelf heeft gegeven. Dankbaarheid staat centraal.

De Breeze Awards is een feest, dat ons opnieuw bepaalt bij het idee dat vandaag de eerste dag van de rest van onze leven is. De jongeren in Breeze hebben het verlangen om samen op weg te gaan om het meeste uit de rest van onze levens te halen. Het is ons verlangen dat het een nieuw begin mag zijn voor jongeren om uit stappen in geloof. Een begin van jongeren die willen groeien in hun relatie met Jezus. Een begin waar Jezus’ oproep om ‘zout en licht’ te zijn smaakvol en verblindend werkt.

Klik op de afbeelding of ga naar www.breezeawards.be en je komt alles te weten over dit fantastisch evenement: Hoe je je registreert of nomineert, het programma, enz…