Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 02 juni 2013


http://www.jeugdkerkimpact.be/

‘Wat moeten jonge mensen  nu nog met de kerk?’

Hoe kan je in deze moderne tijd nog geloven in iets als ‘God’ ?

Heeft de wetenschap dan nog niet aangetoond dat we die fase van middeleeuws bijgeloof ver achter ons hebben gelaten?

Je zult merken dat er toch dingen zijn in het leven die je minder makkelijk van tafel kunt vegen dan mensen soms beweren.

Als je twijfelt dat God bestaat, als je denkt dat Jezus niets te betekenen heeft voor jongeren vandaag, dan daag ik je uit om eens langs te komen en je aangenaam te laten verassen.

“Ok, ok, maar kerkdiensten zijn gewoonweg oersaai. Ik kan m’n tijd wel wat beter gebruiken.”

Misschien heb je wel gelijk, maar je zal het nooit te weten komen als je niet eens langskomt. We bespreken actuele thema’s , er is een toffe band en ook het toneel is creatief in elkaar gestoken.

Daarnaast werken we met tal van andere creatieve zaken. Oh ja, en soms wordt je zelf uitgedaagd om iets te doen, te zeggen, te bidden, … maar wees niet bang, het is altijd vrijblijvend hoor. Dit is het soort kerkdienst dat jouw idee van kerktraditie op z’n kop zet!

“Misschien moet ik toch maar een keer proberen, waar kan ik daarvoor terecht?”

De samenkomsten van “Impact” gaan door in Kuurne, in de Kattestraat. Je kunt misschien het best parkeren op parking de Vlaskouter en van daaruit kun je gemakkelijk binnen langs de achterkant van het gebouw (is veel korter).

Hou er rekening mee als je wat later bent dan 19u30, je wordt gevraagd om de ingang van de kattestraat te nemen, ofwel te wachten tot een bepaald programmaonderdeel afgelopen is. Gewoon om de mensen in de zaal niet te storen, en vanwege de opstelling van de zaal die het moeilijk maakt om rustig een plaatsje te vinden.

“Ideaal! Wanneer moet ik er zijn?”

Onze deuren gaan open rond 19:00 en om 19:30 vliegen we erin. Het programma duurt een groot uur en achteraf kan er natuurlijk rustig nog wat gepraat worden. De droge keel kan verholpen worden met een drankje van de bar.

Studenten kunnen met gemak nog de trein van 21:43 naar Gent halen.